Nie pisz jeden pod drugim. Edytuj 1
No ale jak wrzuciłem foto w dużej rozdzielczości, które coś tam więcej ważyło to nie mogłem podpisać bo zaczęło trochę świrować
Ja ewentualnie mam zapytanie, bo chyba nie widzę takowej opcji, czy była by możliwość usuwania swoich postów? Bo czasami się coś palnie przez głupotę i nie przemyślenie i chciałoby się to usunąć
Edytujesz i piszesz "Usuńcie, bo zgrzeszyłem" Usuwanie postów zostawiłbym moderacji/adminom.
Dało by ogarnąć taką rzecz iż że ponieważ jak napiszę 2 posty jeden pod drugim żeby je parowało do jednego?
Zrobione, w ciągu 30min jak napiszesz dwa to będą się łączyły.
Klikasz w nick - automatycznie wpisuje Ci ten nick do postu który piszesz w miejsce gdzie znajduje się kursor
klikasz w avatar - przechodzi do profilu jakiejś osoby.
Automatyczne przenoszenie do ostatnio dodanego postu w danym temacie. Bo jak klikam na temat to idzie do pierwszej strony i trzeba się pieprzyć z przechodzeniem na ostatnią (albo mam dałna i coś źle robię)
Automatyczne przenoszenie do ostatnio dodanego postu w danym temacie. Bo jak klikam na temat to idzie do pierwszej strony i trzeba się pieprzyć z przechodzeniem na ostatnią (albo mam dałna i coś źle robię)
Ja klikam w informację w jakim czasie ten post został napisany i odrazu przechodzę do tego ostaniego wpisu.
Keep It Sideways
Przeciągasz nick do pola odpowiedzi i masz podlinkowanyKlikasz w nick - automatycznie wpisuje Ci ten nick do postu który piszesz w miejsce gdzie znajduje się kursor
klikasz w avatar - przechodzi do profilu jakiejś osoby.
Dokładnie, Mlay ma dałnaJa klikam w informację w jakim czasie ten post został napisany i odrazu przechodzę do tego ostaniego wpisu.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych