Z racji tego, że chcemy, żeby forum było wygodnym i przyjemnym miejscem proponuję tutaj zgłaszać błędy lub proponować zmiany

Zgłoszenia błędów, propozycje funkcjonalności
Napisano 02 luty 2015 - 21:14

Napisano 02 luty 2015 - 21:18

Zgłaszam zapotrzebowanie na przystosowanie forum pod Retine czyli obrazki @media tagiem 2x. Wszystko rozpikselowane... wszystko. Oferuję pomoc ew. mogę się tym zająć (bo chyba tylko ja bym odczuł różnicę).
W sumie też mam Retinę, ale jeszcze na niej nie odwiedzałem forum
Jak chce Ci się przygotować to rzucaj na PW
Napisano 02 luty 2015 - 23:52

Tytułu nad avatarem :v
Kruczek to jest ranga, Tobie chodzi o dodanie tytułu żeby był nad avatarem, a pod rangą jeśli dobrze kumam?
Btw. widzę, że jest tu w pewien sposób zaimplementowany twitter, dałoby radę zrobić coś podobnego z facebookiem? Dodanie pola w profilu na kształt tych podstawowych czyt. Jabber, Yahoo, Skype etc. czasem może być to najszybszy sposób na kontakt z twórcą tematu gdy np. będzie miał np. zapchaną skrzynkę PW.
- Rayu lubi to
Napisano 03 luty 2015 - 09:03

Chciałbym zasugerować wygodną pierdołę, która jest znana z phpbb: "pokaż nieprzeczytane posty". Z tego co kojarzę, do IPB powinien być plugin który to ogarnia.
Efekt? User wpada na forum, klika 1 link i ma listę wszystkich wątków, w którym doszły posty, których jeszcze user nie przeczytał.
Ogólnie szybciej i jak widać po forach - wygodniej.
EDIT:
Brakuje jeszcze strzałki z hakiem na górę strony. Tzn jest na samym dole, ale mogła by być pod każdym postem. (jakieś max 2 linijki kodu żeby zaimplementować)
Napisano 03 luty 2015 - 09:31

Chciałbym zasugerować wygodną pierdołę, która jest znana z phpbb: "pokaż nieprzeczytane posty". Z tego co kojarzę, do IPB powinien być plugin który to ogarnia.
Efekt? User wpada na forum, klika 1 link i ma listę wszystkich wątków, w którym doszły posty, których jeszcze user nie przeczytał.
Ogólnie szybciej i jak widać po forach - wygodniej.
Chyba jest coś takiego już i nazywa się "Wyświetl nową zawartość" - jest na samej górze pod zakładkami Forum, Społeczność, Kalendarz...
- Kacpero lubi to
Keep It Sideways
Napisano 03 luty 2015 - 09:34

^to
EDIT:
Brakuje jeszcze strzałki z hakiem na górę strony. Tzn jest na samym dole, ale mogła by być pod każdym postem. (jakieś max 2 linijki kodu żeby zaimplementować)
Równiez coś takiego istnieje, pod informacjami o autorze posta jest przycisk "Do góry". Czyli w praktyce pod każdym postem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych